Proudly made in Romania? 

Nu, nu este despre politică ci despre Politica Bunului Simț

Ca firmă, ar trebui să ne vedem de treaba noastră și să ne concentrăm pe ce avem de făcut pentru a găsi noi piețe și clienți. Ne punem totuși întrebări despre ziua de mâine și ce ne așteaptă pe noi ca cetățeni ai României sau ca parte dintr-o firmă cu planuri, idealuri și speranțe pentru un viitor mai bun.

De mici am învățat că ”Ce ție nu-ți place altuia nu face!”  

Nu vă place mizeria de pe stradă? Nu mai aruncați mizerie pe stradă! Nu vă place traficul blocat de mașini parcate sau staționate aiurea? Nu mai parcați și nu mai staționați aiurea! Nu vă place să dați șpagă? Nu mai dați șpagă! Viziunea unui stat prietenos cu infractorii și dur cu cei care ar trebui să vă apere de furturi și abuzuri vă dă fiori? IMPLICAȚI-VĂ!

Am putea da nenumărate exemple de lucruri care se întâmplă și nu ne plac. Vreți ca lucrurile să se schimbe? IMPLICAȚI-VĂ! DAȚI UN EXEMPLU POZITIV ȘI FACEȚI LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE! ZI DE ZI! Schimbare mică după schimbare mică, exemplu personal după exemplu personal până ce toate lucrurile rele de care vă loviți zilnic vor deveni în ochii tuturor exact ceea ce sunt: lucruri și obiceiuri rele. Cei care conduc o mașină își aduc aminte probabil că acum câțiva ani era aproape imposibil să intri pe un drum principal de pe un drum secundar fără prioritate... Observăm astăzi cu satisfacție că această problemă a devenit din ce în ce mai rară tocmai datorită micilor schimbări pe care le fac toți zi de zi, atunci când nu blochează intersecțiile și permit accesul celorlalți, chiar și fără prioritate. Excepția de ieri a devenit regulă azi tocmai datorită celor care au decis zi de zi să schimbe lumea din jurul lor și să o facă mai bună. Putem face însă mai mult!

IMPLICAȚI-VĂ! DAȚI UN EXEMPLU POZITIV ȘI FACEȚI LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE!
ZI DE ZI!
Vom începe în câteva săptămâni să exportăm produsele noastre în alte țări din Europa și am ales să scriem pe etichetă Proudly made in Romania. Suntem mândri de produsele noastre și primim acum confirmarea că facem o treabă bună! Proudly made in Romania...
Am fi fost și mai mândri dacă acțiunile guvernanților din ultimul an și jumătate nu ne-ar fi forțat să ne punem întrebări referitoare la viitorul afacerii noastre și la viitorul nostru ca cetățeni români și europeni. Am putea desigur muta firma într-o țară vecină (Bulgaria de exemplu) și am putea lua în calcul să ne mutăm și noi prin alte țări unde nu ar trebui să ne facem probleme cum ne vom crește copiii, sau cum am putea să evităm îndoctrinarea și imbecilizarea lor în sistemul de educație croit momentan pentru perpetuarea mediocrității, sau pentru a afla cum am putea evita să murim cu zile prin spitale... sau pe șosele... sau prin tribunale căutându-ne dreptatea... Suntem norocoși! Am putea... Noi avem posibilitatea de a alege pentru noi și pentru viitorul nostru!
Odoo text and image block

Dar noi nu vrem să plecăm!

Nu vrem să lăsăm în urmă familii, prieteni, amintiri și o țară la care chiar ținem și pe care vrem să o facem mai bună pentru noi și pentru generațiile viitoare!

Odoo image and text block

Ne implicăm și vom continua să ne implicăm!

Am votat la fiecare tur de alegeri din 1990 și până acum și vom continua să o facem! Am ieșit în stradă de fiecare dată când am considerat că cei care ar trebui să creeze legi bune și în interesul cetățenilor români au ales să creeze un stat bun doar pentru o mână de oameni prea puțin interesați de noi, cetățenii. Dacă avem CNP-uri și nu coduri IBAN, au alte priorități!

Nu vrem nimic pentru noi! Nu dorim sinecuri, contracte cu statul sau posturi călduțe și bine plătite! Dorim însă o șansă de a face ceva în România și de a ne aduce contribuția la evoluția acestei țări. Vă doreați o țară ca afară? Și noi ne dorim și am decis de aceea să contribuim zi de zi aici în România la acest deziderat.

Ne-a întristat aglomerația teraselor din Centrul Istoric atunci când ne întorceam de la vreo manifestație și recunoaștem că ar fi simplu să decidem și noi că nu merită să ne agităm pentru cei cărora nu le pasă sau nu înțeleg ce se întâmplă. Apatia însă servește doar interesul celor care și-ar dori mult să stăm în casă sau pe la vreo terasă.

IMPLICAȚI-VĂ ACUM!

Mâine ar putea fi prea târziu... Începeți prin a semna inițiativa USR de modificare a Constituției României pentru interzicerea cetățenilor condamnați definitiv să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat. Mai este nevoie să specificăm de ce este nevoie de așa ceva?

Continuați apoi să vă informați și să vă implicați pentru a avea o Românie mai bună, o Românie cu standarde și valori europene, o Românie în care să fiți respectați ca cetățeni și în care să doriți să trăiți fără compromisuri. Poate a venit vremea să nu trebuiască să vă puneți vreodată problema să vă mutați în altă țară afacerile, viața și familia! Sau să vă împăcați cu situația asumându-vă toate consecințele... Accesați acum #FaraPenali și semnați lista!

De ce am decis să facem publică implicarea noastră? Iată de ce!

 
 
 
 


Citește și dă mai departe!