Vindeți produsele noastre dar detaliile Dvs. nu apar aici?

Din păcate nu avem toate detaliile magazinelor care oferă produsele noastre...

Dați-ne de veste printr-un email la adresa contact@cloudninefactory.com pentru a adăuga detaliile Dumneavoastră în lista partenerilor noștri. Clienții noștri vor putea găsi astfel mult mai ușor cel mai apropiat magazin.

Green Sense Nuts S.R.L.

Distribuitor Partener

Str. Oxigenului, nr. 8
    Cernica IF 077035
    România
+4 0724 423 026
contact@greensense.ro

Cu toate ca grija pentru o alimentatie sanatoasa prinde tot mai mult teren in Romania, omul modern este mereu pe fuga si nu reuseste intotdeauna sa dedice suficient timp acestei preocupari. Green Sense isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client alimente sanatoase, de calitate, la preturi convenabile si cu un efort minim din partea clientului. 

Livram in toata tara, la domiciliu, fructe uscate, seminte, condimente si alte produse naturale. Prin serviciile noastre, venim atat in intampinarea celor care doresc sa isi suplimenteze dieta cu alimente sanatoase, cat si a celor care au ales o nutritie vegana.


In Romania, educatia nutritionala este aproape inexistenta, de aceea, principalul nostru scop este promovarea stilului de viata care consta intr-un regim alimentar complet, echilibrat si diversificat astfel incat organismul sa nu duca lipsa de toate substantele nutritive necesare. Un astfel de regim include consumul regulat de fructe si legume, o alimentatie bogata in vitamine si minerale, care contribuie la mentinerea starii de sanatate.