Mai aproape de Dumneavoastră

Cloud Nine Factory

Mai aproape de Dumneavoastră

Probabil vă întrebați de ce nu mai găsiți un magazin online în website-ul nostru cum probabil vă întrebați de asemenea și de ce nu mai vindem online în platforma eMag Marketplace. Ne-a afectat și pe noi criza economică? Ne-am restrâns cumva activitatea?

Răspunsul este altul! De la bun început ne-am setat ca țintă să oferim produsele noastre cât mai aproape de Dumneavoastră la un preț acceptabil. Când doriți să gătiți un desert grozav ar trebui să mergeți la cumpărături la un supermarket și vă cumpărați ingredientele de care aveți nevoie, fără escale la vreun plafar sau la vreun easybox și fără a aștepta vreun curier să vă aducă la ușă unul sau mai multe ingrediente de care ați avea nevoie. Noi așa am crezut că ar fi normal și strategia noastră a fost de la bun început să ajungem cât mai aproape de clienții interesați de produsele noastre.

Acum aproape trei ani, produsele noastre au apărut timid pe rafturile magazinelor Cora, de 8 luni găsiți produsele noastre în rețeaua de magazine Carrefour și foarte curând veți găsi produsele la 250 ml. în rețeaua de magazine Metro. Vom actualiza acest articol luna viitoare cu numele unui alt lanț de supermarketuri… 😏

Decizia noastră de a renunța să oferim noi direct produsele la 250, 500 și 1.000 ml. prin magazinul online sau platforma eMag Marketplace este în același scop pentru care nu am oferit produsele la 50 ml. vândute individual: nu dorim să facem competiție partenerilor noștri ce vând produsele noastre în magazine fizice sau online. Produsele noastre vor fi și în magazinele din rețeaua Metro, chiar dacă inițial doar cu produsele la 250 ml., și de aceea am luat decizia să nu le facem competiție și să închidem activitatea de comerț online.

În cazul în care totuși este mai convenabil pentru Dumneavoastră să cumpărați online, puteți deja cumpăra online produsele noastre la 250, 500 și 1.000 ml. de la partenerii noștri Deliciu de Ciocolată și Decorațiuni Dulci. Sperăm ca și mai mulți parteneri să ofere în viitor aceste produse și vă ținem la curent cum avem vești.

Avem mult de muncă în această perioadă în care mulți își iau o binemeritată vacanță. Avem stocuri de pregătit pentru acel nume pe care nu l-am dezvăluit 3 paragrafe mai sus și ne apucăm să amenajăm un nou punct de lucru ce ne va oferi spațiul și condițiile pentru a crește și mai mult. O vacanță fantastică să aveți!

No Comments

Post A Comment

16 − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.