Am atins încă o bornă în drumul nostru!

Am atins încă o bornă în drumul nostru!

În vreme ce majoritatea românilor se bucură de o mini-vacanță, noi am livrat astăzi primele produse pentru Carrefour. Da, în perioada următoare veți găsi produsele noastre și în hypermarket-urile Carrefour!

Noi nu vom avea o pauză de odihnă ci vom livra mâine și din nou, spre sfârșitul săptămânii, toate produsele comandate! Nu sunt puține!
Suntem mândri de echipa noastră ce a înțeles importanța momentului și cu toții au acceptat să muncească zilele acestea pentru a putea să vă oferim produsele noastre mai aproape de Dumneavoastră și mai ales cu un preț corect! Este un moment mare pentru noi și suntem mândri de ce am realizat!

Mulțumim mult partenerilor noștri de la RADIX ce au făcut posibil acest lucru și vă mulțumim mult Dumneavoastră, celor care au cumpărat produsele noastre și ne-au ajutat să supraviețuim suficient de mult pentru a ajunge aici!

A fost un drum lung și deloc ușor dar greul abia începe pentru noi! Însă fiecare feedback pe care l-am primit ne spune că suntem pe drumul cel bun și că produsele noastre sunt apreciate! Nu aveți idee de sentimentul pe care îl avem de fiecare dată când un client ne laudă produsele și de asemenea, nu aveți idee de tristețea pe care o încercăm de fiecare dată când un client, are alte așteptări și primim o recenzie proastă. Avem norocul însă de a experimenta de mult mai multe ori prima variantă și asta ne spune că suntem pe drumul cel bun! Suntem perfecți? Nu! Suntem cei mai buni? Nu încă! Învățăm zi de zi însă și știm că limita este undeva sus, aproape de al nouălea cer! Muncim să o atingem! Mulțumim mult!

No Comments

Post A Comment

two + eight =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.