Aveți palat?

Aveți palat?

Aveți palat?

Nu, nu despre palatul Dlui. Becali este vorba aici… 😊

Cumpărăm sau primim frecvent pentru testare mostre din loturi diverse de vanilie și am dori să ”externalizăm” puțin serviciul de degustare al acestor mini-loturi pe care le producem special pentru a testa calitatea păstăilor de vanilie pe care dorim să le achiziționăm pentru următorul sau următoarele loturi de Extract Pur de Vanilie Bourbon din Madagascar.

Dorim de aceea să apelăm la pasionații de bucătăreală să ne ajute să alegem cea mai bună vanilie!

Cum funcționează acest sistem genial, ireproșabil și în variantă alfa (😁)? Simplu!

Selectăm câțiva doritori doar pe baza unei descrieri a unuia din extractele noastre ce ne-o pot trimite la adresa de email Contact@cloudninefactory.com prin care dorim să aflăm ce anume sesizează aceste persoane în produsele noastre. Nu vă faceți probleme, totul va fi în privat și aceste descrieri vor rămâne doar în arhiva noastră. Descrierea nuanțelor, a aromelor descoperite și a oricărui alt element de nuanță ne va ajuta să descoperim noul sau noii noștri degustători care să testeze loturile de Extract Pur de Vanilie cu mult înainte de a cumpăra acea vanilie și a produce un nou lot de Extract Pur de Vanilie.

Cel/cea selectată sau cei selectați vor primi de la noi câteva sticluțe marcate simplu cu numere pe care să le folosiți la aceeași rețetă și pentru care să ne trimiteți feedback-ul. Vom pune la dispoziție un formular de notare a calității pentru gust, miros și feedback-ul final și, după ce avem rezultatul, vă vom ține la curent cu detalii referitoare la lotul/loturile de vanilie pe care tocmai l-ați încercat.

Avem în acest moment două mostre de testat comparativ cu ceea ce avem deja în stoc și am mai avea și alte mini-loturi pentru uz industrial cu 200, 300, 500 și 600 gr. vanilie/litrul de alcool ce vor fi gata undeva în luna Ianuarie. Acolo am avea nevoie doar de niște teste fizico-chimice dar extindem aceste teste și la Dumneavoastră pentru test organoleptic pentru că suntem siguri că abia așteptați să aflați cum este un extract de vanilie cu atât de multă vanilie… 😊 Cine n-ar fi curios?

Pentru întrebări suplimentare folosiți aceeași adresă de email!

No Comments

Post A Comment

one × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.