Bilanțul anului 2022

Bilanțul anului 2022

A fost un an greu… A fost un an ciudat, plin de întrebări și incertitudini. Ați simțit cu toții tranziția de la restricțiile dictate de pandemie la incertitudinile unui an cu război aproape de granițele noastre, ați experimentat consecințele unei inflații galopante și experimentați încă incertitudinea cuantumului facturilor la energie ce vor veni. A fost un an dificil!

Cum va fi oare anul viitor? Ce alte provocări vom avea de înfruntat? Cine știe?

Pentru noi a fost un an cu vânzări record. Ani de zile de muncă, ani de zile de efort zi de zi, lună de lună încep să ofere rezultate. Ne-am propus să oferim produsele noastre cât mai aproape de Dumneavoastră și, ușor-ușor, acestea apar undeva, într-un supermarket, cât mai aproape de Dumneavoastră. Nu a fost ușor! Nu este ușor să convingi acei oameni pentru care efortul și munca noastră reprezintă doar niște predicții într-un fișier Excel.  Nu este ușor.

Nu ne-a fost ușor să facem investiții bazându-ne pe promisiunile unei firme ce ne-a facturat lunar sume mari pentru a ne vinde iluzia că vom fi mâine în Auchan, poimâine în Mega Image, etc. Faptul că încă suntem o firmă ce oferă ”produse de nișa-nișelor” a încurajat această situație. Nu ne-a fost ușor…

Nu ne-a fost ușor să vedem o creștere a prețului produselor noastre la raft știind că noi nu am crescut prețurile și am făcut eforturi mari să menținem prețul de vânzare neschimbat deși constatatam că prețurile materiilor prime și a materialelor cresc. Prețul era important pentru clienți și am făcut tot ce ținea de noi să-l păstrăm neschimbat, De la noi însă, prețurile o luau razna fără a avea un cuvânt de spus în această situație.

Departe de noi gândul de a ne victimiza! Am avut un an grozav! Am constatat că toată munca noastră de a crea o piață pentru produsele noastre începe să dea rezultate. Primim feedback direct de la clienți ce ne spune că facem bine ceea ce facem! Vânzările spun același lucru. Nu ne îmbogățim dar dormim liniștiți știind că munca noastră este apreciată. Câteodată ai nevoie și de așa ceva pentru a ne confirma că drumul pe care am îndrăznit să pășim și pe care mergem de câțiva ani bun, este drumul cel bun. Drumul corect!

Am simțit nevoie să declarăm în interviul pe care l-am acordat Revistei Progresiv că, este important pentru noi să schimbăm puțin, cât putem noi, lumea în jurul nostru. Credem în acest deziderat! Credem că schimbăm lumea cu totul atâta timp cât schimbăm lumea, așa și cât putem, în jurul nostru. Nu a fost și nu este ușor! Este imposibil? Desigur că nu! Am ales însă acest drum și ne asumăm tot ce vine la pachet cu alegerea noastră. Cu bune și rele…

Vă urăm Sărbători Fericite! Vă urăm un an nou mai bun și mai liniștit!

No Comments

Post A Comment

eleven + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.