Black Friday!!! Reduceri mari!!! Oferte speciale!!! Oare este posibil cu adaosuri comerciale rezonabile?

Black Friday!!! Reduceri mari!!! Oferte speciale!!! Oare este posibil cu adaosuri comerciale rezonabile?

Vindem online în website-ul nostru și în eMag și suntem bombardați cu întrebări dacă vom avea oferte pentru Black Friday! Facem reduceri? Cum? Când? Cât? Încărcăm în platforma eMag Marketplace oferte speciale? Participăm?

Răspundem acum la aceste întrebări! Este simplu! Noi avem Black Friday în fiecare zi a anului de fapt! Explicăm…

Una din țintele pe care ni le-am setat de la bun început a fost să avem produse cu prețuri rezonabile. Repetăm… RE-ZO-NA-BI-LE! Prețuri cinstite! Ne-am dorit să oferim calitatea cea mai bună la prețuri făcute pentru piața din România. Ne-am dorit să creăm o piață și să oferim produse de cea mai bună calitate la prețuri pe care clienții dintr-o piață sensibilă la preț ca România să le poată suporta. Să aibă șansa să le încerce măcar… A fost decizia noastră să încercăm să schimbăm mentalitatea consumatorilor, gusturile lor și mai ales, am dorit să oferim o opțiune naturală într-un segment de piață dominat de chimicale arome artificiale.

Nu a fost ușor și nici ieftin…

Haideți să intrăm puțin în detalii pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile.

Luăm de exemplu acest produs din magazinul nostru online:

[product id=”15972″]

Îl vindem cu 155,73 Lei. Ce-ar fi dacă am desface acest preț în toate componentele lui? Haideți să vedem!

Suntem plătitori de impozit pe cifra de afaceri. La fiecare produs vândut statul ne va taxa deci 4,67 Lei din acel cost încasat.

Livrarea este gratuită! Pentru Dumneavoastră… Noi o plătim însă și costul mediu de livrare este de cca. 22 de lei…

Dacă acest produs este comandat prin eMag Marketplace (același preț, aceeași livrare gratuită), 18% din prețul de vânzare va fi facturat drept comision către platforma eMag Marketplace. 28,03 Lei ca să fie mai precis…

Există desigur și un preț de cost pentru acele produse și acesta este 60,08 Lei. Ne referim strict la cutia cu acele 10 sticluțe în interior…

Acum, dacă ați calculat totalul costurilor, v-a dat și Dumneavoastră tot 114,78 Lei? Dacă da, matematica ar trebui să arate și că reiese un profit de 40,95 Lei pentru acest set, ce ar putea părea generos la un preț de vânzare de 115,73 Lei! 35,38% profit! Wow! Suntem bogați! Nu încă… Poate ar trebui să începem să detaliem și celelalte cheltuieli ce nu intră direct în prețul de cost: salariile și taxele angajaților, chiria spațiului de lucru și utilitățile, consumabile și alte cheltuieli operaționale, etc. Nu sunt puține și trebuie plătite de cineva…

Am putea desigur să creștem prețul de vânzare retail și să scădem ceva de ”Black Friday”… Am putea… Am ales însă să avem un preț cinstit și RE-ZO-NA-BIL în fiecare zi a anului. Ați experimentat promoțiile noastre din vară cu 15-20% reducere? Mergeți înapoi câteva paragrafe cu calculul prețului de cost pentru a înțelege că am făcut-o doar pentru a vă oferi ocazia să încercați produsele noastre și nu pentru a ne îmbogăți.

Black Friday este în fiecare zi la noi sau pe platforma eMag Marketplace unde găsiți produsele noastre la aceleași prețuri și în aceleași condiții!

Sigur doriți oferte speciale sau doar produse bune la un preț cinstit? Noi doar a doua opțiune o putem livra!

No Comments

Post A Comment

fifteen − twelve =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.