Despre ingredientul ce nu apare pe etichetă

Despre ingredientul ce nu apare pe etichetă

Uitați-vă, vă rugăm, la poza articolului! Pentru afacerea noastră, poza reprezintă o țintă atinsă, o livrare pregătită pentru a ajunge la un client. Paleții de marfă sunt pregătiți pentru a completa livrările ce ne-au fost comandate în ultimele săptămâni și este o mare realizare pentru noi dar, este această imagine completă? Noi spunem că nu!

Priviți acum și imaginea de mai jos! Este echipa completă ce a depus un efort incredibil pentru ca toate comenzile, inclusiv aceasta, să poată fi livrate.

Unii au apucat să se schimbe, alții parțial! Toți sunt rupți de oboseală după multe zile de muncă. Uitați-vă la ei! Simțiți energia? Simțiți ceea ce noi am simțit în fiecare zi vreme de multe zile? Simțiți tristețea și dezamăgirea ce am simțit-o noi de fiecare dată când le ceream să se oprească și să se ducă acasă să se odihnească iar ei doreau să continue pentru ca termenele limită să fie respectate? Simțiți ce înseamnă acel ingredient magic ce nu apare pe eticheta produselor?

Noi da! Simțim toate acestea și doream să dăm de veste despre cât de mândri suntem de această echipă fantastică! Suntem mândri de ei!

Vom recompensa tot efortul lor din ultimele săptămâni însă ne va fi foarte greu să recompensăm atitudinea lor ce ne spune că, afacerea noastră este la fel de mult și a lor! Ceva greu de imaginat și de atins, nu-i așa? Nu pentru noi, se pare…

No Comments

Post A Comment

16 − 12 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.