Despre responsabilitatea socială. A noastră în primul rând!

În vechiul website am avut un articol referitor la responsabilitatea socială de care ne simțeam datori la acel moment. Era în prag de alegeri și credeam sincer la acel moment că trebuie să declarăm sus și tare că:

Nu vrem nimic pentru noi! Nu dorim sinecuri, contracte cu statul sau posturi călduțe și bine plătite! Dorim însă o șansă de a face ceva în România și de a ne aduce contribuția la evoluția acestei țări. Vă doreați o țară ca afară? Și noi ne dorim și am decis de aceea să contribuim zi de zi aici în România la acest deziderat.

Încă mai credem acest lucru! Era și încă este despre Politica Bunului Simț și nu despre politică în general.

Suntem la fel ca mii de alți antreprenori din România limitați de pregătirea noastră ce nu ne-a pregătit în vreun fel pentru antreprenoriat, descurajați de cei din jurul nostru ce pot oferi în sfaturile lor doar propriile limite, descurajați perpetuu de cei care cred că în România se pot face afaceri doar cu bani și șpăgi. În anul 2020 termenul ”patron” are încă o conotație negativă vecină cu specula și aranjamentele de care probabil societatea românească este sătulă.

Am învățat în timp să avem răbdare și să nu ne dăm bătuți. Am învățat că, dacă ai pasiune pentru ceea ce faci, poți schimba zi de zi lumea și poți atinge acele stele pe care majoritatea doar le văd și li se par intangibile.

Iată de ce am decis să oferim înapoi societății în care ne-am născut și trăim experiența noastră, idei și orice suport pe care-l putem oferi acelora care au o mică afacere sau doresc să deschidă o mică afacere. Nu suntem experți în ceva anume dar am creat de la zero un produs, o piață și un brand. Am bătut la mii de uși și am experimentat mii de uși trântite în nas, am sunat mii de potențiali clienți pentru a-i convinge să pună produsele noastre pe rafturile lor, am discutat cu zeci și sute de distribuitori, am făcut tot ce a depins de noi pentru a ne crește cumva afacerea. Dar cel mai important lucru este că nu ne-am dat bătuți și am folosit toate resursele pe care le aveam la dispoziție pentru a reuși.

Dacă putem oferi ceva înapoi în acest moment, exact suportul pentru a trece cu bine prin lungul drum de la idee la produs este. Și-l oferim cu drag oricui dorește vreun sfat sau suport pentru a-și realiza visul în care crede cu adevărat! Scrieți-ne la Contact@cloudninefactory.com sau folosiți formularul de contact din acest website. Vom răspunde cât se poate de repede posibil și cu tot ce putem ajuta, o vom face!

Aveți grijă de voi și să trecem cu toții cu bine prin această gravă criză medicală ce va mai rămâne între noi o perioadă.

No Comments

Post A Comment

nineteen − 10 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.