Ciocolată + Extracte Naturale = LOVE

Ne place ciocolata! Cui nu-i place de fapt?

Puteți însă să duceți în al nouălea cer acel gust mătăsos și special foarte simplu: topiți ciocolata folosind metoda  bain-marie la care să adăugați unul din extractele noastre! Deși afaceriștii din noi v-ar încuraja să puneți litri de extract, rațiunea ne încurajează să vă recomandăm să adăugați doar o cantitate mică de extract pentru a-i da ciocolatei un gust uniform și spectaculos de lămâi, portocale, mentă sau cafea. O jumătate de linguriță de extract de mentă, lămâi sau portocale este suficient pentru 150-200 gr. de ciocolată topită dar, dacă veți folosi extract de cafea, folosiți 2-3 lingurițe pentru acel gust intens de cafea espresso! Puteți desigur pune mai mult dar less is more aici!

De ce nu am adăugat și extractul de vanilie? Am făcut multe teste și am constatat că acel gust fantastic de vanilie nu se împacă prea bine cu ciocolata. Extractele de Lămâi, Portocale și Mentă au oferit exact ceea ce așteptam de la această combinație dar, surpriza cea mai mare, a venit de la extractul de cafea ce a produs o ciocolată incredibilă cu acel gust inconfundabil de espresso într-o ciocolată mătăsoasă, delicioasă și  incredibil de simplu de realizat.

Extracte Naturale + Ciocolată = LOVE

Lăsați ciocolata să se răcească și încercați acest mix simplu, natural (nu știm ce ciocolată cumpărați dar cel puțin extractul nostru este 100% natural!) și perfect pentru cei pretențioși care doresc mai mult de la ciocolata lor. 😊

P.S. Alcoolul din extract se va evapora când îl adăugați peste ciocolata topită așa că și șoferii au voie… 😃

No Comments

Post A Comment

seventeen − 13 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.