Unicornii există de fapt! (partea 2)

Unicornii există de fapt! (partea 2)

Pentru că ne place să ne auzim vorbind și ne credem frumoși, deștepți și inteligenți (🤣) vă oferim acum partea a doua a articolului de ieri! Vă promitem că, în acord cu feedback-ul primit deja de la prieteni ce probabil ar prefera să citească un text scris în limita celor 280 de caractere pe care le oferă Twitter, l-am făcut mai scurt de data aceasta.

Dacă ați văzut tot interviul, ne facem Mea Culpa! Pariam în interviul dat celor de la Ziarul Financiar că mai repede vom ajunge pe piețele din Europa Centrală decât pe rafturile supermarketurilor din România. Ne bucurăm însă că am pierdut acest pariu! Echipa noastră de care suntem foarte legați și mai ales mândri, s-a înhămat în ultima săptămână la o muncă titanică pentru a ne asigura că prima livrare către Carrefour va fi livrată. Produsele noastre vor fi și pe rafturile magazinelor Carrefour în următoarea perioadă și sigur este responsabil de acest lucru și un unicorn pe care, acum 2 săptămâni, l-am întâlnit  vreme de câteva secunde în holul clădirii de birouri Carrefour din Pipera în vreme ce-i înmânam cutii cu mostre și o mapă de prezentare. Unicornii există! Vă spunem noi! Am văzut unul! I-am vorbit! Există! Aleluia! Sunt reali și vă asigur că poartă mască medicală în vreme de pandemie! Pariem acum că sunt și vaccinați și de data asta știm că acest pariu nu-l vom pierde!

Credem că vom intra în Cartea Recordurilor cu viteza cu care această listare s-a produs pentru a duce produsele noastre cât mai aproape de Dumneavoastră! Sunt mult prea mulți cărora le vom mulțumi că, în acord cu dorințele și planurile noastre, ne-au aruncat într-un tumult de emoții, bucurie, griji, multă muncă pentru a putea face față într-un timp atât de scurt, disperare că avem ingrediente blocate la vamă sau la vreun curier, planificare suplimentară, etc. etc. etc. Acum, cum să pui toate acestea în doar 280 de caractere? Am putea scrie un volum întreg doar cu experiențele noastre din ultimele 2 săptămâni!

Am dorit de fapt să spunem că, cel puțin pentru afacerea noastră, câteodată este nevoie și ca stelele să se alinieze cumva pentru a avea șansa să demonstrăm că noi chiar ne pricepem la ceea ce facem. Orice alt aspect are nevoie și de puțin noroc, șansă și câteodată de un unicorn care să apară și să ne afișeze acel curcubeu ce sigur ne va duce în al nouălea cer! De aici înainte însă, depinde doar de noi!

La mulți ani România! Am postat anul trecut un articol ce considerăm că rămâne și azi valabil cu excepția mențiunilor despre alegeri. Fă-te bine, te rugăm!

P.S. Mulțumim mult Ionuț! Te declarăm oficial ambasadorul nostru în relația cu acești unicorni, greu de găsit, greu de abordat, greu de convins! Să-ți aduci aminte mereu că ești de acum parte din echipa noastră și parte din succesul nostru ți se datorează! Și de câte ori îți vei aminti acest lucru, caută-ne un nou unicorn și lasă-ne pe noi să facem lucrurile să se întâmple!

No Comments

Post A Comment

eight − six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.